top of page
200130_GRFestival_Websiteachtergrond_small-2560x2000px-1024x800.jpeg

Meest gestelde vragen (FAQ)

Hieronder vind je de meest gestelde vragen (FAQ) van de Gin & Rum Festivals.

GIN EN RUM UTRECHT-133.jpg
200130_GRFestival_Websiteachtergrond_small-2560x2000px-1024x800.jpeg

Wat zijn de openingstijden?

Zoals altijd gooien we om 15:00 de deuren open. Om iets over half 10 mag je je laatste bestelling plaatsen zodat je om 10 uur veilig naar huis kan gaan.

Wat krijg ik voor de entreeprijs?

De toegangsprijs is inclusief toegang met een cocktailglas. Daarnaast kun je alle gin & rum kosteloos proeven (voor een cocktail betaal je aan de stand). Er zijn workshops die tegen een kleine betaling kunnen worden bijgewoond. Je kunt deze gin en rum workshops direct bij je ticket erbij bestellen.

Klinkt goed, maar wat als ik een drankje wil bestellen?

Alle bezoekers kunnen kostenloos een proefglaasje Gin & Rum proeven. Wil je een cocktail? Dan kun je deze direct aan de stand kopen. Elk merk verkoopt hun eigen rum of gin. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten gin en rum te verkrijgen. Je bestelt en betaalt direct aan de stand.

Wacht even, moet ik mijn eigen glas kopen?

Nee, dat hoeft niet. Wij regelen dat jij  een glas krijgt. Je hoeft bij ons vrijwel nergens in de rij te staan.

En als ik honger krijg?

Eten is natuurlijk bijna net zo belangrijk als de dranken. We hebben genoeg eetkraampjes op het festival, van een borrelplank tot een burger. Daarnaast kun je bij sommige gin/rum stands ook een hapje erbij krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie tussen een oester en een gin!

En als het regent?

Gin & Rum Festival vindt binnen plaats. Maak je dus geen zorgen over regen! 

Ik heb een ticket gekocht, maar heb deze nog niet ontvangen!

Je hebt waarschijnlijk een typefout gemaakt in je e-mailadres toen je de tickets kocht. Maak je geen zorgen, stuur een e-mail naar info@ginenrumfestival.nl en we lossen het snel samen op.

Kan ik mijn gekochte ticket retourneren of omwisselen voor een andere editie? 

Helaas kunnen online gekochte tickets niet geruild of geretourneerd worden. Via onze partner TicketSwap bieden wij de mogelijkheid om veilig uw ticket te verkopen!

Kan ik met contant geld betalen op het festival?

Op het festival is alleen de mogelijkheid om te pinnen. ER WORD DUS GEEN CONTANT GELD AANGENOMEN! Dit zodat de standhouder hygiënisch kunnen werken en niet het contante geld aan hoeven raken.

bottom of page